8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

BRAVO! Winterwandeling op 7 maart

Zaterdag 7 maart organiseert Sportstichting Zuidplas een BRAVO! Winterwandeling door vier dorpskernen. Deze wandeling staat in het teken van het 10 jarig bestaan van de gemeente Zuidplas. Inwoners van alle leeftijden kunnen en mogen meewandelen. Er zijn twee startplaatsen en meerdere mogelijkheden qua afstanden om mee te wandelen.

Startplaats 1

Start, tussen 09.30 en 10.00 uur bij de Steenovens in Nieuwerkerk aan den IJssel. De wandelaars worden ontvangen door wethouder Daan de Haas en het shantykoor. De wandelaars  krijgen hier koffie/thee en wandelen daarna door naar Moordrecht.

Wethouder Jan-Willem Schuurman wacht de wandelaars op samen met het fotomoment. Daarna kunnen de wandelaars per bus terug naar de Steenovens of door met de bus naar Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen.

Wethouder Jan Verbeek  begroet de wandelaars en hier krijgen de wandelaars een broodje. De tocht kan worden doorgezet naar dorpshuis Op Moer, Moerkapelle. (wethouder Jan Hordijk aanwezig).

Hier krijgen de wandelaars een lekkere kom verse soep. Na de soep kunnen de wandelaars per bus terug naar de Swanla, La Baraque of de Steenovens.

Startplaats 2

Start om 12.00 bij dorpshuis Swanla en krijgen hier een broodje en wandelen dan door naar dorpshuis Op Moer in Moerkapelle waar ook voor hun een lekkere kom verse soep klaar staat. Een pendelbus brengt de wandelaars van Moerkapelle terug naar Swanla

Afstanden

Als de deelnemers beide routes dan is de afstand ongeveer 10 km, lopen de deelnemers alleen de route van Nieuwerkerk naar Moordrecht dan is dit 6 km. Wie alleen de route van Zevenhuizen naar Moerkapelle wil wandelen, loopt 4 km.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname zijn voor de 4 km: 5 euro • 6 km: 5 euro • 10 km: 7 euro. Wie mee wil lopen moet zich wel via deze link aanmelden want vol is vol.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg