8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Getuigen gezocht over schietincident in Nesselande

De politie Rotterdam-Oost basisteam IJsselland heeft op haar Facebookpagina een oproep gedaan om getuigen te krijgen voor een schietincident in Nesselande, vlakbij Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een 35-jarige man raakte zaterdagavond 22 februari om 21.35 uur gewond bij een schietincident. Het slachtoffer werd op de Emmy van Leersumhof te Rotterdam Nesselande door één of meerdere personen beschoten en raakte daarbij gewond aan zijn benen. Het Emmy van Leersumhof ligt op het onderstaande kaartje

Volgens een getuige waren bij het schietincident twee personen betrokken. Zij reden direct na het incident weg in een roodkleurige Volkswagen T-roc personenauto voorzien van een Duits kenteken. Het voertuig werd korte tijd later zonder inzittende(n) aangetroffen in de Geerten Gossaertstraat in Zevenkamp.

Ondanks een uitgebreide zoekactie in de omgeving waarbij de politiehelikopter ondersteuning verleende, werden geen verdachten aangetroffen. Het slachtoffer werd vervoerd naar een ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden.

Heeft u informatie over het schietincident aan het Emmy van Leersumhof of heeft u de twee inzittenden van de rode Volkswagen T-Roc op de Geerten Gossaertstraat de auto zien verlaten? Laat het ons dan direct weten via 0900-8844.

Advertentie