8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Wethouder Verbeek opent BRAinS seizoen met record aantal aanmeldingen

Woensdagmiddag 26 februari heeft wethouder Verbeek het nieuwe BRAinS seizoen geopend tijdens de eerste activiteit van het seizoen: de Filmquiz. Er waren 24 kinderen die meededen van de in totaal 2.612 aanmeldingen, een nieuw record!

Bij inschrijving konden de kinderen het gouden letterwoord doorgeven en kans maken op een mooie prijs. Het juiste woord was FILMQUIZ en er waren meerdere goede inzendingen. Na loting is bekend geworden dat Jaella van Willigen uit Moordrecht de uiteindelijke winnaar is geworden. Zij heeft deze middag haar prijs in ontvangst mogen nemen (foto onder).

BRAinS staat voor brede activiteiten in Scholen waarbij kinderen kennis kunnen maken met activiteiten. Deze activiteiten zijn voor kinderen van de basisschool leeftijd. Voor kinderen in het voortgezet onderwijs is er BrainsXL. Jeugdwerk Zuidplas heeft de coördinatie als haar taak en de activiteiten worden door veel vrijwilligers uit Zuidplas uitgevoerd.

De meeste aanmeldingen voor dit voorjaarsseizoen van 2020 zijn:

  • Lasergamen Zevenhuizen (108 aanmeldingen)
  • Paardrijden Nieuwerkerk (101 aanmeldingen)
  • Aquarellen Moerkapelle (49 aanmeldingen)
  • Kaasbollen maken Moordrecht (39 aanmeldingen

Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg