8.5 C
New York
dinsdag 16 april 2024

Breincafé themabijeenkomst ‘Omgevingsprikkels’

Op donderdag 5 maart is er een themabijeenkomst ‘omgevingsprikkels’ bijSanare Zorg & Welzijn in Moordrecht. Deze bijeenkomst is speciaal voor mensen met hersenletsel en hun partners/manteIzorgers en wordt georganiseerd in samenwerking met Hersenletsel.nl Tijdens deze avond gaan we in op het thema ‘Omgevingsprikkels’.

Niet-aangeboren hersenletsel of NAH is schade aan de hersenen, ontstaan in de loop van het leven door bijvoorbeeld een ziekte, ongeval of een beroerte. De gevolgen van NAH kunnen zichtbaar én onzichtbaar zijn. Bij onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening gaat het bijvoorbeeld om veranderingen in je denken, in je emoties en je gedrag. Vaak zijn het de meest ingrijpende en de moeilijkste veranderingen. Een bekend gevolg van NAH is overprikkeling.

Op donderdag 5 maart van 19.30u – 21.00u vindt een thema avond plaats in samenwerking met Patiëntenvereniging Hersenletsel. We gaan in op NAH en spreken met een ervaringsdeskundige over het omgaan met overprikkeling. Sanare Zorg & Welzijn is aan het
Westeinde 1 in Moordrecht

Daarnaast kunnen mensen met hersenletsel en hun partners en/of mantelzorgers onder het genot van een drankje en wat lekkers, sociale contacten opdoen en met elkaar in gesprek gaan. De avond is gratis toegankelijk. Opgeven mag via info@sanare.nl.

Advertentie