8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

AFGELAST: Workshop “Mantelzorg en levenstestament” voor mantelzorgers

Deze bijeenkomst is afgelast

We denken liever niet na over ziekte en geestelijke achteruitgang. Maar wie beheert je geldzaken als je door ziekte of ouderdom het zelf niet meer kunt, bijvoorbeeld door dementie. Hoe voorkom je dat er dingen met je gebeuren die je niet wilt? Of leg je vast wat je juist wel wilt. Je kunt het regelen met een levenstestament.

Steunpunt Mantelzorg een workshop voor mantelzorgers en hun naasten. Tijdens de workshop komt notaris Mw. Monique Rens  (notariskantoor Rompes) langs om mantelzorgers en hun naasten voorlichting te geven over het levenstestament. De notaris zal vertellen wat in een levenstestament kan worden geregeld en waarom een levenstestament van belang kan zijn. 

Maar ook wat het betekent als je als mantelzorger de taak krijgt als belangenbehartiger. Want wat wordt er nu precies van je verwacht als je optreedt als belangenbehartiger? En hoe leg je verantwoording af aan anderen om mogelijk latere verwijten te voorkomen? 

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook zullen er professionals in de zaal zitten die in hun dagelijks werk te maken hebben met de uitvoering van het levenstestament. De workshop was gepland maar gaat niet door

Aanmelden:  mantelzorg@welzijnzuidplas.nl of 0180-310050 (inspreken is voldoende)

Advertentie