8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Bijeenkomst lotgenoten mantelzorgers met als thema ‘Bordje vol’

Het steunpunt mantelzorg van Welzijn Zuidplas organiseert woensdagmiddag 11 maart een lotgenotencontact voor naasten van mensen met dementie. Tijdens deze bijeenkomst gaan we kennismaken met ‘Bordje Vol’, een manier om te kijken wat heb je allemaal op je bordje hebt als mantelzorger.

Uiteraard is er ook ruimte voor een onderling gesprek en/of brandende vragen. U kunt zich aanmelden via hetty@welzijnzuidplas.nl of via 0180-310050 (inspreken is voldoende) De medewerkers van Welzijn Zuidplas kijkenuit naar een gezellige ontmoeting met elkaar.

De bijeenkomst is op woensdag 11 maart van 13.30 tot 15.00 uur in het pand van Welzijn Zuidplas aan de De Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg