8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Auticafé over Autisme en reizen

Woon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, ADHD, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond iets voor jou! Ook als je te maken hebt met autisme, ben je deze avond natuurlijk van harte welkom.

Het Auticafé staat voor uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Vanaf 14 jaar kun je langskomen, je ouders mogen mee als je het best spannend vindt, maar natuurlijk ook een vriend of vriendin.

Dinsdagavond 10 maart van 19.30-23.00 uur is Auticafe in ’t Blok (IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel) en het thema deze avond is ‘Autisme en reizen’. Te gast is iemand van AutiTravel die vertelt over de reizen die zij organiseren en waar ze speciaal op letten en aandacht aan besteden. Gezellig als je er dinsdagavond bij bent!


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg