8.5 C
New York
dinsdag 20 oktober 2020

Hoofdweg niet afgesloten volgende week door te koude weersvoorspelling

De wegafsluiting van 9 tot en met 12 maart gaat niet door op de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Doorgaand auto- en vrachtverkeer blijft volgende week in twee richtingen mogelijk. De weersvoorspellingen geven een te koud weerbeeld voor het aanbrengen van de geluid-reducerende asfaltdeklaag.

Werkzaamheden uitgesteld tot april
De asfaltmachines staan opnieuw ingepland in de week van 6 t/m 10 april. Dan brengen we de asfaltdeklaag en markering aan op de noordelijke en de zuidelijke rijbaan. Naar verwachting is het project eind april 2020 klaar.

Meer informatie
Volg het actuele nieuws via www.rotterdam.nl/hoofdweg of www.rotterdamonderweg.nl en download de gratis ‘BAM infra projecten’-app op uw smartphone voor actuele informatie, planning en omleidingsroutes.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg