8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Aziatische fluitmuziek bij MOZ-Art!

In de serie Muziek Café op zaterdag, is er op 14 maart van 15.00-17.00 uur in de aula van MOZ-Art  aan de Schubertstraat 50, een workshop Aziatische fluitmuziek. Speciaal voor blokfluitisten, bamboe- en dwarsfluitisten vanaf 16 jaar.

Docente Saskia Teunisse speelt en vertelt over traditionele Aziatische fluitmuziek. Ze geeft informatie over de specifieke instrumenten en legt connectie met de huidige fluitmuziek. Wat weet u over de shakuhachi of de xiao en hoort u ook de vogels vliegen in The Flying Partrigde? 

Na een mini-concertje kunnen de fluitisten zelf aan de slag. Aan de hand van fragmenten komen technieken en notatie aan bod en worden deze geoefend. Een spannende zoektocht naar nieuwe klanken op jouw instrument!

Deelname is gratis (vrijwillige bijdrage is welkom) en mogelijk op verschillende niveaus.
Info en aanmelden via saskia.teunisse@xs4all.nl of www.moz-art-zuidplas.nl

kopfoto klimkin via Pixabay


Volg het laatste nieuws

2,236FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg