8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

College van B&W Waddinxveen aan de klus voor NLDoet

Het college gaat 13 maart van 09:30 uur tot ongeveer 13:00 uur samen met andere vrijwilligers schilderen bij Ipse de Bruggen locatie Klassenwerk. Hiermee laten zij zien hoe belangrijk vrijwilligers voor onze samenleving zijn. Dit doen zij samen met een aantal medewerkers van de gemeente Waddinxveen. Want vele handen maken licht werk en zorgen voor hele blije cliënten van Klassewerk.

Wethouder Martin Kraaijestein zegt hierover : “Fantastisch dat ook dit jaar weer Waddinxveense vrijwilligers in het kader van NLdoet zich inzetten voor de samenleving. Niet alleen tijdens deze actie, maar het gehele jaar door doen veel Waddinxveners vrijwilligerswerk op allerlei terreinen. Het gemeentebestuur waardeert hun werk enorm, zij zijn onmisbaar in onze lokale gemeenschap”.

In totaal zijn er in Waddinxveen 7 klussen aangemeld bij NLDoet waarbij er bij 5 nog handen gezocht worden. Aanmelden kan door op de klus te drukken :

De activiteiten High Tea en Wandeling bij Souburgh op vrijdag 13 maart zijn al vol met aanmeldingen.

In Zuidplas handen ook uit de mouwen

Het college van B&W in Zuidplas gaat vrijdag 13 maart aan de klus. Ze helpen op de kinderboerderij in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zowel op de vrijdag als zaterdag zijn er diverse klussen zoals in de Hennipgaarde, Speeltuin IJsselkids of het ouderinitiatief. In een eerder artikel zijn de werkzaamheden op een rij gezet.

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarom organiseren zij op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Advertentie