8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Oorlogsdagboek geschonken aan de Historische Vereniging Moordrecht

Op woensdag 4 maart was in de Zespunt in Moordrecht de druk bezochte Algemene Ledenvergadering van de Historische Vereniging Moordrecht (HVM).

Na het huishoudelijke gedeelte overhandigde de heer Spek het oorlogsdagboek van zijn vader aan de voorzitter van de HVM, Marijke Edel. Aansluitend hieraan was er een presentatie van Jan Slingerland en Dirk Hoogerwaard te zien over Moordrecht in de jaren 1940-1945.

Het oorlogsdagboek zal aanstaande zaterdag 14 maart te zien zijn (onder glas!) tijdens de maandelijkse opening van de oudheidkamer Het Weeshuis van de HVM naast de tentoonstelling over Moordrechtse Indiegangers.

Adres: Westeinde 1 (achterom) Moordrecht van 13.30 – 16.30 uur, Toegang gratis.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg