8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Unieke vegetarische proeverij in Wereldwinkel Nieuwerkerk

Wereldwinkel Nieuwerkerk houdt op zaterdag 14 maart een vegetarische proeverij in haar winkel. Dit in het kader van de Nationale Week Zonder Vlees (9 t/m 15 maart).

Medewerkers van de wereldwinkel laten proeven én zien hoe je heerlijke maaltijden kunt bereiden zonder vlees. Zo kunnen klanten zelf de heerlijke Surinaamse Roti met jackfruit en groene curry met linzen proeven. De producten, zoals de befaamde Fairtrade kruidenpasta’s, Jackfruit, kokosmelk en rijst, zijn allemaal in de winkel te koop.

De recepten zijn verkrijgbaar. Zo kunnen klanten ook zelf aan de slag om een overheerlijke maaltijd zonder vlees te bereiden. Onder de klanten wordt tijdens de proeverij een van de producten voor een vleesloze maaltijd, verloot. Iedereen is van harte welkom op deze unieke proeverij van 14.00 – 16.00 uur in Wereldwinkel Nieuwerkerk.

De Wereldwinkel is open: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur. Adres: Dorpsstraat 51a, Nieuwerkerk aan den IJssel.


Volg het laatste nieuws

2,236FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg