8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Moonrise concert ProgFrog uitgesteld door Corona virus

Het concert van de Poolse progressieve rock band Moonrise van zondag 15 maart in ’t Blok is voorlopig uitgesteld voor het Corona virus. De voorlopige nieuwe datum is 19 april in de hoop dat het virus dan weg is.

Voor de organisatie is het extra balen, alle kaarten voor deze band waren al verkocht en het leek een mooie middag te gaan worden. Organisatie laat via Marcel Mertens aan Gouwe IJssel Nieuws weten “de kaarten blijven gewoon geldig natuurlijk en kan je die datum niet, wordt het geld gewoon teruggestort

Het concert is afgezegd door de band Moonrise zelf. In Polen is het Corona virus ook een probleem. Iedereen die met kinderen te maken heeft, moet na terugkomst uit het buitenland 14 dagen onder quarantaine staan. “Deze beslissing komt van de band en vooral omdat ze dan bij terugkomst 2 weken geen loon ontvangen wegens de quarantaine” legt Martens uit. De gitarist en de drummer werken als drummer op een school.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg