8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Alzheimer Café Zuidplas stopt met maandelijkse bijeenkomsten

In 2020 zullen er geen maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd worden door Alzheimer Café Zuidplas. Wél zullen er door Steunpunt Mantelzorg Zuidplas lotgenotencontacten en themabijeenkomsten georganiseerd worden. Deze bijeenkomsten zullen afwisselend op middagen of avonden gehouden worden in De Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Daarnaast kunnen partner, kinderen of andere naasten van mensen met dementie een afspraak maken met de consulent mantelzorg van Welzijn Zuidplas.  Hoe houd ik het vol als mantelzorger? Wat is er mogelijk aan vervangende zorg thuis? Met als doel zolang mogelijk te blijven deelnemen aan het sociale leven en de zorg thuis zo prettig mogelijk te laten verlopen.  

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de lotgenotencontacten en thema avonden of wilt u graag een keer praten over hoe te blijven deelnemen aan het gewone leven als mantelzorger of de mogelijkheden van vervangende zorg laat het dan even weten via hetty@welzijnzuidplas.nl of bel naar  0180-310050, inspreken is voldoende.

Advertentie