8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Zonnebloem cancelt Marjolein Meijers op 24 maart

Helaas, het coronavirus noopt ook de Zonnebloem activiteiten te cancelen. Zo gaat het optreden van Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s) op dinsdag 24 maart niet door. Het evenement zou gehouden worden in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor het optreden hadden zich veel mensen aangemeld, zowel vrijwilligers gasten van de Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk, als gasten en vrijwilligers van de afdelingen Moordrecht en Capelle Schollevaar/Schenkel. Ook gasten van buiten de Zonnebloem hadden al kaarten voor dit optreden gekocht.

Iedereen krijgt nu het geld terug betaald op de rekening van waaraf is betaald. De bedoeling is dat als het weer veilig is om deze activiteit te laten plaatsvinden, wij in overleg met Marjolein Meijers een geschikte datum hiervoor zullen prikken. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg