8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Cultuurhuys De Kroon Waddinxveen schrapt voorstellingen

Cultuurhuys De Kroon heeft besloten om de theateractiviteiten per direct stop te zetten. Alle afspraken tot en met 31 maart gaan niet door. De artiesten zijn inmiddels geïnformeerd en ook alle gasten worden op zo kort mogelijke termijn geïnformeerd.

Het optreden van The Amazing Stroopwafels op 21 maart en de Pubquiz van 27 maart worden verzet naar een latere datum. De tickets blijven geldig. De voorstelling van Anne Neuteboom op 28 maart is definitief geannuleerd. Ook het optreden van Eugene Ruffolo op 5 april vervalt. Ruffolo woont in de VS en blijft daar. Het Open podium van zaterdag jongstleden heeft op een ander moment plaats.

Alle activiteiten van de bibliotheek zijn afgelast en de bibliotheek is gesloten. Stichting Vonk heeft vooralsnog besloten om alle lessen door te laten gaan. Alleen bezoekers, die geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben, krijgen toegang tot De Kroon.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg