8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

De Boodschappenkast gaat met weekmenu werken

Om het ons wat makkelijker te maken heeft de Boodschappenkast voor volgende week een weekmenu samengesteld. Men heeft geprobeerd deze zo simpel en goedkoop mogelijk te houden.

“Als jullie iets willen doneren, dan graag iets van ons boodschappenlijstje (ik hoop dat jullie mijn handschrift kunnen lezen🙈) Als je iets doneert wat in de koeling moet stuur dan even een smsje of appje naar 0612766048 met het adres waar je het doneert. Dan kunnen wij het zo snel mogelijk weer in de koelkast zetten Alvast heel erg bedankt” laat de Boodschappenkast weten in een bericht.

De Boodschappen kast is deze week extra druk met het verstrekken van boodschappen aan mensen die het nodig hebben en niet kunnen betalen. Door de hamsterwoede blijven de duurste producten vaak over. Wie boodschappen wil doneren kan dat doen, goed verpakt bij de onderstaande adressen. Men neemt de boodschappen niet persoonlijk aan in verband met de risico’s. Welke boodschappen welkom zijn staan op het foto onderaan het artikel, net als het menu.

Inleverpunten:

Een donatie in geld kan naar rekeningnummer: NL37RABO0325447969 tnv Stichting Cupcakes voor Kids Graag onder vermelding van boodschappenkast

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Advertentie