8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Bestuurder ernstig gewond na eenzijdig ongeval Middelweg Moordrecht

Een bestuurder van een bestelvoertuig is zondagmiddag 22 maart ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk aan de Middelweg nabij de rotonde bij de wethouder Visweg, in Moordrecht. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg en raakte frontaal een boom.

De bestuurder is door de brandweer uit het voertuig gehaald en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis per ambulance. Bij het ongeval is de traumahelikopter geland om het ambulance personeel ondersteuning te verlenen. Na afloop van de hulpverlening is ook de helikopter van de politie geland die van het ongeval van bovenaf foto’s had gemaakt. Een berger heeft het voertuig weggehaald en de politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg