8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Facebookpagina Zuidplas Samen-hulp bij Corona gestart

In deze tijd met het Corona virus een uitnodiging aan de inwoners van Zuidplas om er voor elkaar te zijn en te verenigen. Heb jij nu of in de toekomst hulp nodig  of ben jij juist beschikbaar om te helpen? Je kunt het op deze pagina melden.

Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen en koken voor zieken en kwetsbare groepen maar natuurlijk zijn er veel meer ideeën en initiatieven die via deze pagina geboren kunnen worden. Heel simpel daar waar saamhorigheid en liefde is kan geen donker meer bestaan.

Deze groep is nu enkele uren in de lucht en gaat nu al ruim over de 100+ leden, je kunt ons en jezelf een waardevolle dienst bewijzen door de openbare groep te helpen snel te laten groeien en al je Zuidplas vrienden uit te nodigen en of dit bericht te delen. De pagina is te vinden op https://www.facebook.com/groups/740023103069606


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg