8.5 C
New York
vrijdag 25 september 2020

NS : speciale basisdienstregeling – reis alleen indien strikt noodzakelijk

De Nederlandse Spoorwegen hebben zondag 22 maart aan alle klanten een oproep gedaan om alleen gebruik te maken van de trein als dat strikt noodzakelijk is. De NS heeft een speciale basisdienstregeling ingebruik genomen.

Tot nader order is een speciale basisdienstregeling van kracht. Dit houdt in dat vanaf ieder station in Nederland in alle richtingen twee treinen per uur rijden. Vanaf stations waar normaal één keer per uur een trein vertrekt, blijft dit zo. Let op! De treinen blijven rijden om mensen in vitale functies naar hun werk te brengen. Ga dus niet met de trein als dit niet strikt noodzakelijk is!” laat de NS weten op haar website.

Ga dus niet met de trein als dit niet strikt noodzakelijk is!

oproep NS

De vervoerder laat ook weten op haar website om goed de informatie in de gaten te houden: ” Ga goed voorbereid op pad en plan uw reis kort voor vertrek voor het meest actuele advies. Houd voldoende afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter) in de trein en bij het in- en uitstappen“.


Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg