8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Noodmaaltijdenservice door Zuidplas Samen voor corona zieken

De Facebook groep Zuidplas Samen (hulp bij Corona) die twee dagen geleden werd opgericht is nu al een groot succes. Het aantal leden zit al op bijna 500.  In samenwerking met de lokale horeca gaat Zuidplas Samen gezonde noodmaaltijden verstrekken aan mensen in Zuidplas die getroffen zijn door het virus en even niet zelfstandig kunnen koken. 

Het initiatief wordt voor alsnog financieel ondersteund door lokale ondernemers en zal zolang mogelijk gratis worden aangeboden. We gaan er vanuit dat men hier geen misbruik van maakt en men zich realiseert dat men anders een zieke een maaltijd ontzegd. Een enthousiaste groep vrijwilligers gaat de maaltijden thuisbezorgen.

De capaciteit is op dit moment nog beperkt, maar we proberen snel op te schalen als blijkt dat er veel vraag naar is. Op dit moment worden de maaltijden bereid door Drank en Spijslokaal Perron en zijn we ook in gesprek met andere horeca gelegenheden in de gemeente Zuidplas. Dagelijks kan men een online bestelformulier invullen via de Facebook groep Zuidplas Samen. 


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg