8.5 C
New York
vrijdag 25 september 2020

Praktische verkeersexamens uitgesteld in Zuidplas

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het voor VVN Zuidplas niet mogelijk om het praktische verkeersexamen te organiseren. Het schriftelijk verkeersexamen is door Veilig Verkeer Nederland voorlopig uitgesteld, een nieuwe datum hiervoor zal volgen zodra meer duidelijkheid is over de situatie.

VVN Zuidplas wil de praktische verkeersexamens alsnog houden, maar dan in het nieuwe schoolseizoen. De examens zullen in september, oktober of misschien zelfs november gehouden worden voor de kinderen die nu in groep 7 zitten. Voor de kinderen die volgend jaar in groep 7 zitten zal VVN Zuidplas een regulier examen organiseren vanaf maart 2021.


Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg