8.5 C
New York
dinsdag 7 april 2020

Tulpen challenge gestart voor zorgverleners en inwoners

Op het initiatief van vier ondernemers is op woensdag 25 maart de Tulpen Challenge gestart. Met deze challenge kopen ondernemers bloemen bij bloemenverkopers en steken ze door het uitdelen zorgverleners een hart onder de riem.

De challenge startte in Capelle in het IJsselland ziekenhuis om via Ryckenhove in Capelle aan den IJssel, Vijverhof in Capelle aan den IJssel, en de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel te eindigen bij de Zevenster in Zevenhuizen. Dit bejaardentehuis maakte gisteren bekend dat een van de inwoners positief was getest op COVID-19, het coronavirus.

Bij de Meander stonden medewerkers al te wachten op de ondernemers Hit eten en drinken in Nieuwerkerk, Mahutte Schilders uit Rotterdam, Stovius Auto Service uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Drank- en Spijslokaal Perron uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Er werden 8 bakken met tulpen uitgeladen en daarvoor was men dankbaar! Voor het zorgcentrum hadden kinderen die middag al prachtige ondersteuningstekeningen met stoepkrijt gemaakt.

Niet alleen de zorgverleners maar ook de bewoners krijgen tulpen. Een medewerkster van de Meander legde uit dat de mensen die nu niet kunnen komen eten hun maaltijd thuis krijgen met een bos tulpen. Inmiddels zijn er al nieuwe ondernemers die zich hebben aangemeld voor de Tulpen Challenge in de regio.

Volg het laatste nieuws

2,199FansLike
299VolgersVolg
455VolgersVolg