8.5 C
New York
dinsdag 7 april 2020

Coronanieuws : Verse salades voor de Meander – bordjes op speeltuin

De bewoners van het zorgcentrum Meander worden niet vergeten. Op donderdag 26 maart kwam Laurence van der Polder een lading verse salades afgeleveren bij het zorgcentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel. Eerder deze week kwamen er Gerbera’s en Tulpen langs. De verse salades waren beschikbaar gesteld door de Goudreinet in winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk.

Bordjes bij speeltuin

De gemeente Zuidplas heeft inmiddels bordjes opgehangen bij alle speelplaatsen in de gemeente. Deze speelplaatsen vallen ook onder de maatregelen en de gemeente waarschuwt dan ook voor de 1,5 meter afstand, niet met meer 3 personen bij elkaar en was de handen na thuiskomt. Wie verkouden is wordt geadviseerd niet de speeltuin te betreden:

Sportvelden gesloten

De gemeente heeft alle sportvelden gesloten omdat veel jongeren gingen sporten op de velden maar geen afstand hielden. Hieronder is te zien dat bijvoorbeeld vv Moerkapelle alles op slot heeft en informatiebord op het hek heeft geplaatst.

Gesloten restaurant in Moerkapelle

Volg het laatste nieuws

2,199FansLike
299VolgersVolg
455VolgersVolg