8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

Muzieklessen virus vrij!


Sinds de sluiting van de scholen op 16 maart verzorgt ook MOZ-Art, Muziekonderwijs Zuidplas, haar individuele muzieklessen online. Via Zoom, Whatsapp of FaceTime zijn de docenten hard aan het werk gegaan om de leerlingen van muzieklessen te blijven voorzien.

De online lessen zorgen ervoor dat de docent in contact staat met de leerlingen die op deze manier hun hobby kunnen blijven uitoefenen. Juist nu kan muziek maken wat afleiding en natuurlijk veel plezier geven.

Omdat samenspelen door de tijdsvertraging minder goed werkt, worden de leerlingen extra uitgedaagd door werkvormen als voor-en naspelen, zelf een intro verzinnen, eigen tekst maken op een muziekstuk of uit het hoofd spelen. Diverse leerlingen zijn ook erg handig en actief met het opsturen van filmpjes naar de docent, waarop feedback wordt gegeven.

De reacties van leerlingen en ouders zijn dan ook zeer positief. Hoewel we dankbaar zijn voor deze nieuwe mogelijkheden, hopen we natuurlijk iedereen weer snel in het echt te kunnen zien en horen!

Houd voor het weer starten van onze lessen en cursussen de website www.moz-art-zuidplas.nl of Facebook-pagina in de gaten.

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg