8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

De Iep in beweging om corona even te vergeten

De flat de Iep in Nieuwerkerk aan den IJssel kwam zaterdagmiddag 28 maart volop in beweging. De bewoners van deze flat stonden allemaal op hun balkon te dansen terwijl het muziek vanaf het grasveld beneden kwam.

Laurence van de Polder had deze bewegingclinic opgezet na het aanbod van eXplosion Dance. Enkele danseressen deden de dansbewegingen op gepaste afstand beneden voor. Stichting Evenement had voor de geluidsversterking en een afzetting gemaakt en de bewoners deden enthousiast mee ongeacht de soort muziek.

De Snollebollekes waren wel erg favoriet en van links naar rechts werd bewogen. Al met al was het genieten voor de bewoners die een kwartiertje konden genieten. Met een luid applaus werd het bewegen afgesloten deelnemers als organisatie genoten zichtbaar. “Zo kon men ff de corona een kwartiertje vergeten en plezier hebben, zonder elkaar in gevaar te brengen” aldus Laurence van der Polder.

Foto’s in dit album

Advertentie