8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Vrijwilligers Welzijn Zuidplas koken 125 maaltijden, bezorging door de Rotary

Hans, Nico, Ika en Merijn stonden op zaterdagavond 28 maart in de keuken van ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel om 125 maaltijden te maken. De vrijwilligers bemensen normaal de keuken bij evenementen of voor de Cultuurkeuken maar met de coronacrisis is alles afgelast.

Daarom hebben deze vrijwilligers met liefde gekookt voor ouderen, mensen met een kleine beurs of die eenzaam zijn. De maaltijden zijn Halal dus voor iedereen te eten en worden door de Rotary Zuidplas bezorgt. De vrijwilligers nemen in de keuken alle voorzorgmaatregelen qua hygiëne. Uit betrouwbare bronnen weet Gouwe IJssel Nieuws te melden dat het erg goed smaakte!

Voor Welzijn Zuidplas is het zoeken naar manieren om iets te kunnen betekenen en om in verbinding te blijven met de mensen die onze hulp en steun juist nu extra goed kunnen gebruiken. Vandaag doen we dit door een heerlijke verse maaltijd bij u thuis te bezorgen” staat in de begeleidende brief te lezen.

Welzijn Zuidplas probeert op allerlei manieren toch haar taken te kunnen uitvoeren. Een van de acties is “Heel Zuidplas Belt” waarbij mensen kunnen aangeven of ze willen bellen of juist even gebeld worden.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg