8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Pinkst’Art 2020 afgelast maar komt met alternatief

Het besluit van overheidswege om alle bijeenkomsten tot 1 juni af te gelasten betekent dat Pinkst’Art 2020 dit jaar niet door zal gaan. De geplande SBKZ lezing op 8 april in Swanla in Zevenhuizen gaat uiteraard ook niet door.

Het bestuur van de Stichting Beeldende Kunst Zuidplas (SBKZ) heeft wel een mogelijk alternatief. ‘Omdat alle culturele evenementen voorlopig afgelast of uitgesteld worden, nodigen we kunstenaars uit de gemeente Zuidplas uit, er zelf op uit te trekken. Schilder “en plein air” mooie plekjes of natuur, waar onze gemeente Zuidplas er veel van heeft. Ook beeldhouwwerken, fotografie of multimediale werken kunnen worden vervaardigd’. laat het bestuur weten in een persbericht.

Voelt je je uitgedaagd om hieraan mee te doen? Meld je dan aan via sbkzuidplas@gmail.com Het plan is om bij voldoende deelnemers in het najaar een expositie van de vervaardigde kunstwerken te houden. De inschrijving hiervoor is gratis, evenals de expositie.

Zie hier onze reportage van 2018 van Pinkst’Art


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg