8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

De SP in Zuidplas start met bezorgen van bloemen

De leden van de SP Zuidplas zijn een bloemenbezorgingsdienst begonnen. De partij ziet dat mensen eenzaam zijn in deze tijd maar geen geld hebben voor een duur boeket via een bezorgservice.

Ik haal de bloemen bij de kwekers in Moerkapelle om hen zo te steunen en ik maak er een boeket met lelies en gerbera’s met tulpen van en die bezorgen we dan” legt Serena Rodenburg van de SP uit. l

Wie een bloemetje wil laten bezorgen, kan een email sturen naar zuidplas@sp.nl of een sms sturen naar 06-83216003. In het mailtje of SMS kan het adres en tekst voor een kaartje opgeven en men krijgt dan een betalingsverzoek. Diezelfde dag of volgende dag wordt het boeketje in Zuidplas of Waddinxveen langs gebracht. Buiten deze gemeenten is er geen bezorging mogelijk.

Gouwe IJssel Nieuws vroeg of er nu niks in de politiek te doen is tijdens het onderstaande Skype interview. “Er zijn alleen maar vergaderingen via Skype en verder geen andere bijeenkomsten. Wel is er afgesproken tussen de partijen om geen partijpolitiek te voeren ten tijde van deze crisis” aldus Rodenburg


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg