8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Videoboodschap Burgemeester Weber : We gaan langzaam de goede kant op

Burgemeester Weber van Zuidplas heeft op woensdag 1 april een videoboodschap online gezet waarin hij de inwoners toespreekt vanaf de keukentafel over de verlenging van de maatregelen van het kabinet.

In deze toespraak had hij begrip voor de maatregelen om zo de zorg zo goed mogelijk te ondersteunen maar was ook positief naar de toekomst : “hou even vol, we gaan langzaam maar zeker de goede kant op“.

Weber benadrukte dat de festiviteiten voor koningsdag en 4 en 5 mei voorlopig niet doorgaan maar dat er geen sprake is van afstel : “juist nu we zelf beperkt zijn in onze vrijheid weten wat het is om in vrijheid te leven. Daarom wullen we het vieren van 75 jaar vrijheid niet helemaal aan ons voorbij laten gaan”.

In de boodschap maakte Weber niks bekend over wat de ziekte doet met de inwoners en over de aantallen mensen die besmet zijn. Ook over de maatregelen die lokaal zijn genomen ontbraken in zijn toespraak die zich vooral richtte op woorden van sterkte en volhouden.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg