8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Blijf binnen met een boek!

Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit. Op dit moment zijn de fysieke vestigingen van de Bibliotheek De Groene Venen gesloten.

Dat betekent niet dat er niet gelezen kan worden! De Online Bibliotheek is gewoon geopend. Als lid van de Bibliotheek kun je hiervan gebruikmaken. Je vindt hier e-books en luisterboeken voor volwassenen en kinderen, die kunt lezen en luisteren op je smartphone, tablet en e-reader.

Nog geen abonnement? Sluit dan nu een Digital only abonnement af. Dit abonnement geeft toegang tot alle online diensten van de Bibliotheek. Als de Bibliotheek straks weer open gaat, wordt dit abonnement gratis omgezet naar een standaard abonnement, waarmee je ook fysieke boeken en tijdschriften kunt lenen en korting krijgt op activiteiten van de Bibliotheek.

Het afsluiten van een abonnement kan eenvoudig via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Hulp nodig bij het downloaden of gebruik van de bibliotheekapps? De klantenservice van de Bibliotheek is open voor vragen over online diensten. Je kunt je vraag stellen via onze Facebookpagina en Twitter. We zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Of stel je vraag telefonisch: 06 19 03 31 19. Wij zitten voor je klaar op maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 15.00 uur.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg