8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Lokale bedrijven Waddinxveen gezamenlijk op website Wadlokaal

Het Waddinxveense bedrijf Lamper design heeft het initiatief genomen om lokale bedrijven van Waddinxveen en omstreken op één website te verzamelen. Hiervoor gebruikt Lamper het landelijke initiatief #supportyourlocals.

Ondernemers kunnen op deze website kosteloos hun aangepaste openingstijden weergeven, aangepaste bezorging tonen of speciale aanbiedingen tonen. Dit geldt niet alleen voor lokale winkels maar juist ook voor bijvoorbeeld kwekers en restaurants die normaal deze mogelijkheid niet hebben. “Ben je een bedrijf en bezorg je in Waddinxveen op dit moment dan kun je je aanmelden op deze website” laat Kees Lamper in het persbericht weten. .

Het doel is de lokale ondernemers door deze crisis heen helpen en daarnaast de inwoners van Waddinxveen en omstreken te wijzen op lokale mogelijkheden voor het kopen van hun producten. “Met jullie hulp kunnen wij nog meer ondernemers bereiken. De website die wij gelanceerd hebben is te vinden op https://wadlokaal.nl/” aldus Kees Lamper

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg