8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Vanwege de corona maatregelen zijn de kinderen thuis; waar kunt u terecht met (opvoed)vragen over uw kinderen?

Sinds maandag 16 maart zijn de scholen gesloten en zijn de kinderen thuis. Voor iedereen een ingrijpende maatregel. Hoe ga je hiermee om als ouder en wat doe je om de sfeer thuis goed te houden? Kinderen en jongeren kunnen heel verschillend reageren op de situatie. Ook voor ouders vraagt het vaak extra inspanning.

Check de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor informatie en advies; www.cjgzuidplas.nl en volg het CJG op Facebook. Jongeren kunnen informatie vinden op www.HoeZitDat.info/Zuidplas. Het CJG blijft bereikbaar: 088-254 2384

De pedagogen van de CJG’s in Midden Holland hebben telefonische opvoedspreekuren waar u met uw vragen terecht kunt. Iedere werkdag van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur. Bel hiervoor met 088 900 4000 of stuur een mail naar opvoedbureau.mh@kwadraad.nl

Advertentie