8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Berenjacht Zuidplas nu al geslaagd maar nog niet klaar!

De berenjacht in Zuidplas is nu al geslaagd. De afgelopen week zijn er honderden beren en andere knuffels voor de raam gezet in alle dorpen van Zuidplas.

Gezinnetjes lopen met grote regelmaat en even zo grote afstand van elkaar door de wijk. Hierdoor komt iedereen toch even buiten en kunnen we toch even van het zonnetje genieten” laat een van de organisatoren van de berenjacht weten in een persbericht.

Aangezien alle evenementen zijn afgelast tot zeker 1 juni, wil ik jullie vragen om de beren totdan te laten staan als dat mogelijk is” staat te lezen op de Facebookpagina van Berenjacht Zuidplas. Hier kunnen ook nieuwe beren nog worden aangemeld.

Het initiatief Berenjacht is om thuis zittende kinderen tijdens hun rondje buiten wandelen, wat tenslotte is gezond om wat vitamine D te krijgen, op berenjacht te gaan. Dat moet dan wel veilig natuurlijk met alleen het gezin en de natuurlijk 1,5 meter afstand bewaren zoals vereist.

Hieronder een kaart waar de beren te vinden zijn in Zuidplas:


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg