8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Fout met plaatsnamen op fietsbewegwijzering wordt snel hersteld

Afgelopen week werd Gouwe IJssel Nieuws getipt over foute plaatsnamen op een fiets bewegwijzeringsbord in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op deze borden aan de Zuidplaslaan hoek Lelieveld staat Capelle met een extra p en heet het dorp Moerkapelle nu Meerkapelle. De borden zijn gemaakt door de Nationale Bewegwijzeringsdienst die voor de wegbeheerders, in dit geval de gemeente Zuidplas, landelijk de borden maakt.

De woordvoerder liet Gouwe IJssel Nieuws weten dat het niet duidelijk waarom deze borden door de kwaliteitscontrole heen zijn gekomen en vond het vervelend dat aan 1 paal twee fouten waren gemeld. Ze beloofde dat de borden snel worden vervangen met de goede plaatsnamen erop.


Volg het laatste nieuws

2,236FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg