8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Kort coronanieuws van woensdag 8 april

Hieronder hebben we nog wat kort coronanieuws samengevat die vandaag bekend werd gemaakt.

Acht jongeren beboet

Wijkagent Rob Draaisma heeft dinsdagavond 7 april opgetreden tegen acht jongeren die op industriegebied de Hoogeveenen bij elkaar kwamen en daarmee het samenscholingsverbod overtreden.Dat laat de wijkagent op Twitter weten.


Verkeersregelaars bij Afvalbrengstation

De drukte bij het afvalbrengstation in Nieuwerkerk aan den IJssel blijft enorm. Omdat vanwege de coronacrisis er slechts 6 voertuigen aanwezig mogen zijn maar iedereen aan het opruimen is geslagen moet het verkeer geregeld worden,Vrachtwagens kunnen niet op het industriegebied op door de file die er al een uur voor de opening staat.


Buurtapp oproep over nepcollectanten

Dit is een bericht van de afdeling Veiligheid van de gemeente Zuidplas; Ons bereiken berichten dat er collectanten aanbellen met het verzoek te willen doneren voor de bestrijding van het Corona virus of voor het Rode Kruis. Dit is NEP en pure oplichting. Dringend verzoek hier niet op in te gaan en direct de politie te bellen. De gemeente Zuidplas heeft ook direct onze handhavers geïnformeerd en deze zijn momenteel op surveillance. Willen jullie dit bericht ook verspreiden via jullie kanalen.


Samenscholing in Hennipgaarde

Vanmiddag troffen de wijkagenten van Zevenhuizen-Moerkapelle 20 personen aan in de Hennipgaarde in Zevenhuizen:

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg