8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Welzijn Zuidplas heeft veel kaarten maar er zijn nog veel meer kaarten nodig

Welzijn Zuidplas heeft 200 kaarten vandaag in enveloppen gedaan en verstuurd. Deze kaarten zijn gemaakt door een oproep van Brains, jongeren in ’t Blok, de Huiswerkbegeleiding en jonge mantelzorgers. Iedereen die 91 jaar of ouder is krijgt morgen een kaart binnen.

Marije Dirksen hoopt op nog veel meer kaarten om zo meer mensen blij te kunnen maken. Lees hier meer over wat men kan doen! Dirksen liet weten dat zaterdag de vrijwilligers van de Cultuurkeuken en de Rotary Zuidplas gaan rondrijden met een paasverrassing. Morgen komt er een soort corona verwijspagina online bij Welzijn Zuidplas als vraagbaak.

De gemeente Zuidplas had vanochtend voor de Meidoorn een tekstkar neergezet met de tekst dat ze trots waren op Welzijn Zuidplas en trots op de kinderen.

Afgelopen week spraken we met Jolanda van der Maas van het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn via een videoverbinding. Ze vertelde trots dat de actie Heel Zuidplas Belt een groot succes is. Voor wie gebeld wil worden kan hier meer informatie vinden.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg