8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Opvoeden tijdens de coronacrisis kan een uitdaging zijn!

Hoe leg je uit wat het Coronavirus is en doet? Vraag je je af of je de opvoeding moet aanpassen in deze periode? Is het erg als je kind opeens meer schermtijd heeft? Hoe kun je goed de rol van ouder en huiswerkbegeleider combineren? Wat doe je als je puber toch wil afspreken met vrienden? Hoe hou je het fijn met elkaar?

Allemaal vragen die in deze periode op jou als ouder op je afkomen. Neem voor advies eens contact op met een pedagoog via het (gratis) spreekuur Opvoeden. Spreekuur Opvoeden: elke werkdag van 09.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur. Bereikbaar via T 088 900 4000.

Dit spreekuur is voor inwoners uit Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Krimpenerwaard en Woerden.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg