8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Reigerhof heel rustig – file voor de Hornbach in Nieuwerkerk

In winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel was het op tweede Paasdag uitgesproken rustig. Afgelopen week moest het winkelcentrum een eenrichtingsverkeer instellen om zo de maatregelen van 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

In het winkelcentrum waren naast de twee supermarkten weinig andere winkels open. De drogisterijketens Kruidvat en Etos waren gesloten terwijl die normaal op zon- en feestdagen open zijn.

Foto : Winkelcentrum Reigerhof

Veel bezoekers zoeken nog hun weg om de pijlen te volgen onder toezicht van een beveiliger. De ingang aan de Ganzendaal (Bij de TUI) en de Jumbo worden gebruikt als ingang. De uitgangen zijn bij Brasserij de Berg/Intertoys en bij D-Reizen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Bij bouwmarkt Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel stond het vanaf de rotonde met de Hoofdweg al vast. De oproep van de regering om thuis te blijven werd in massaal in de wind geslagen. Hornbach past een strenge regulering qua aantal mensen toe en roept op dat mensen alleen komen. De aantallen mensen in de winkel wordt door beveiligers in de gaten gehouden.

Advertentie