8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Programmabrochure Cultuurhuys De Kroon later

De brochure met het theaterprogramma van Cultuurhuys De Kroon voor het seizoen 2020-2021 verschijnt later dan gebruikelijk. Normaliter verschijnt het programma eind april of begin mei. De kans is echter groot, dat de nu vastgestelde programmering alsnog gaat veranderen. Sommige voorstellingen, die zijn vervallen of uitgesteld, worden in het komende seizoen 2020-2021 ingehaald en nieuwe voorstellingen, die al op de planning stonden, kunnen misschien niet doorgaan.

De verspreiding van het theaterprogramma via de website en de brochure (en dus ook de voorverkoop) zijn tot nader order uitgesteld.

Achter de schermen gaan we gelukkig, waar mogelijk volle kracht vooruit”, zegt voorzitter Hans Spruitenburg. “Het bestuur streeft nu naar 1 juni. Of dit kan, zal de voortgang van de pandemie bepalen. We gaan publiceren zodra de lopende maatregelen aflopen en ons publiek graag weer aan andere dingen gaat denken zoals theaterbezoek”.

Bestuurlijk zijn we in overleg met de gemeente en de vaste gebruikers van Cultuurhuys De Kroon teneinde een nieuw businessconcept te realiseren. Elke betrokken partij moet zich hierin kunnen vinden. Naar het moet maar bovenal een stuk zijn dat de gezamenlijke werkbaarheid vergroot. Het gaat om een langdurig traject en in de corona-periode is voortgang daarvan nog moeilijker”.

De programmaraad, die de geannuleerde evenementen van de afgelopen weken heeft moeten afhandelen, ‘facilitair’, die de gehele planning plotseling heeft moeten wijzigen en veel contacten heeft gezocht met kopers van geannuleerde voorstellingen, al onze vrijwilligers hebben prima werk geleverd in deze moeilijke tijd. We zien elkaar niet of nauwelijks, achter de schermen bereiden we ons wel degelijk voor op betere tijden”, aldus Spuitenburg

Advertentie