8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Nieuwsoverzicht Koningsdag 2020

Hieronder is het korte nieuws, opvallende tweets of facebookberichten, videos die te maken hebben met Koningsdag 2020 in de gemeente Zuidplas. Iets insturen : mail ons op info@gouweijsselnieuws.nl.

Leeg dorp

Normaal staan er al op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel al kinderen met hun kleedjes, nu was alles leeg. Er zijn geen activiteiten in Zuidplas en het in de voortuin leggen van een kleedje is niet toegestaan. Wel zijn er via Marktplaats diverse digitale kleedjes uit Zuidplas te vinden

Wachtrijen voor bakkers

In Zuidplas staan er voor de bakkers wachtrijen zoals vanochtend in Moordrecht en voor bakker Ammerlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Kinderburgemeester feliciteert de koning en Wilhelmus voor gemeentehuis

Kinderburgemeester Vienne Zwarteveld sprak een persoonlijke video in voor de jarige Koning en ambtenaren en toeschouwers zongen mee met het volkslied voor het gemeentehuis.

Wilhelmus voor gemeentehuis, origineel van Burgemeester Han Weber via Twitter

Burgemeester Weber bezorgt Koninklijke Onderscheidingen vandaag

Burgemeester Han Weber is met een MG door Zuidplas aan het rijden om de versierselen die horen bij een Koninklijke onderscheiding wordt gebruikt rond te rijden. “Toepasselijke dag om de afgelopen vrijdag door de koning gedecoreerden vandaag van de bijbehorende versierselen te gaan voorzien” aldus de burgervader.

Pannenkoeken op straat voor de kinderen in Moerkapelle

Kinderen in Moerkapelle konden vandaag op de Lepelaar bij meneer Dubois gratis een pannenkoek ophalen. Hij stond ze op straat te bakken tot groot plezier van de kinderen. (foto Willem-Jan Verdoes)

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg