8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Extra ronde Boodschappenkast door gulle gift Goud Bedrijfshuisvesting

De boodschappenkast kan deze week een extra ronde maken voor mensen die afhankelijk zijn van de boodschappen door een gift van Goud bedrijfshuisvesting.

Nynke Bosselaar, een van de vrijwilligers van de boodschappenkast, liet weten dat het bedrijf 30 dozen met etenwaren heeft gedoneerd waardoor een extra ronde mogelijk is. Bosselaar is er erg blij mee want de booschappenkast is geheel afhankelijk van giften en ondanks waardering van burgemeester en raadsleden is er geen bijdrage van de gemeente.

Goud Bedrijfshuisvesting hoopt dat zijn gift als voorbeeld kan zijn voor andere ondernemers in Zuidplas. De boodschappenkast helpt mensen met levensmiddelen die hieraan behoefte hebben maar net niet in aanmerking komen voor de voedselbank. Daarnaast worden vragen van mensen doorgeleid naar bijvoorbeeld het sociaal team van de gemeente om zo aanvragers beter te kunnen helpen door bijvoorbeeld schuldhulp verlening.

Wie houdbare boodschappen aan de boodschappenkast wil doneren kan dat doen op de onderstaande adressen.

Inleveren kan ook bij Brick King op de Kerklaan 53 in Nieuwerkerk van Dinsdag tot en met Zaterdag van 13 tot 17 uur

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg