8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Waterscouting “De IJssel” hervat activiteiten

Op 9 mei 2020 zal Waterscouting “De IJssel” uit Nieuwerkerk aan den IJssel in aangepaste vorm de opkomsten hervatten. Om dit te kunnen organiseren binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM is intensief overleg gevoerd met onder andere de gemeente en input gebruikt van Scouting Nederland, RIVM en NOC-NSF.

Iris (9 jaar) :”Ik vind het heel leuk dat we weer mogen komen. Lekker spelletjes doen en hopelijk ook weer varen. Thuis een boot en een brug bouwen, een tent opzetten en papa opmaken waren leuke opdrachten, maar ik heb mijn vriendjes erg gemist“.

Om dit te kunnen organiseren binnen de richtlijnen van de overheid is intensief overleg “gevoerd met de afdeling TBZ van de gemeente en input gebruikt van Scouting Nederland.  Dat betekent dat nog niet alles kan en alles mag, maar met inachtneming van een aantal regels kunnen onze leden tot 19 jaar weer van het buitenspel genieten. Hiervoor hebben we een uitgebreid protocol opgesteld en alle leden en hun ouders uitgebreid geïnformeerd.

Heb je ook interesse in scouting en ben je ouder dan 5 jaar, kom dan eens een kijkje nemen. Meld je wel eerst aan via e-mail. info@waterscouting-deijssel.nl

Advertentie