8.5 C
New York
maandag 25 mei 2020

Lions – Zonnebloem Magazine actie

Vrijwilligers van de Lions hebben aan alle deelnemers van de Zonnebloem in Nieuwerkerk een magazine naar keuze bezorgd.

De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben hun gasten gevraagd welk blad hun voorkeur zou hebben. Naast de bekende vrouwenbladen was er ook de mogelijkheid om aan te geven dat je liever een autoblad had of een reismagazine. Veel gasten gaven aan dat ze wel graag een puzzelboek wilde hebben.

Alle keuzes zijn verzameld en dankzij een financiële bijdrage van de Lions zijn de bladen aangeschaft. Vervolgens zijn de bladen in geadresseerde enveloppen gedaan, waarna vrijwilligers van de Nieuwerkerkse Lions de bezorging voor hun rekening namen.

Ben je 18 jaar en heb je een lichamelijke beperking, neem dan contact op met de Zonnebloem. Deelname aan de Zonnebloem kost niets en verplicht tot niets. Als deelnemer kan je wel meedoen aan allerlei activiteiten die de afdeling voor de deelnemers van de Zonnebloem organiseren. Deelname kan door je in te schrijven op https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel.

Ondanks de beperkingen waar we momenteel tegenaan lopen, proberen we toch leuke en veilige acties te bedenken voor onze gasten. Heb je daar ideeën voor, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we kijken of wij die ideeën kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
321VolgersVolg
479VolgersVolg