8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Tweedekanswinkel Moerkapelle 9 mei weer open.

Zaterdag 9 mei opent de Tweedekanswinkel in Moerkapelle haar deuren weer. In verband met de coronaperikelen  was de winkel vanaf half maart gesloten. Met name ook om het al wat oudere vrijwilligerskorps te beschermen.

Het bestuur heeft hiervoor een beroep gedaan op de jongeren in de Hervormde kerk in Moerkapelle. Gelukkig hebben zich een aantal mensen gemeld. Hierdoor is het mogelijk in elk geval op de zaterdagen van 9u30 tot 15.00  weer open te gaan.

Natuurlijk is dit wel met de nodige restricties: zoveel mogelijk anderhalve meter afstand en niet meer dan 25 mensen tegelijk binnen. Ondanks de sluiting zijn er de laatste tijd nog veel mooie dingen binnengekomen. Zo is er een grote collectie tuinmeubelen etc. in de themahoek.

Maandag-dinsdag-en woensdagavond  van 10.00-20u30 zijn wij op afspraak open (2ekans@planet.nl)  De inname van spullen kan voorlopig alleen op afspraak.  Zie voor meer informatie www.tweedekanswinkel.nl 


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg