8.5 C
New York
woensdag 3 maart 2021

Petitie Fabia Dance Center – Gemeente Zuidplas: laat ons buiten dansen!

Op internet is er een petitie gestart om bij de gemeente Zuidplas toestemming te krijgen dat Fabia Dance Center (FDC) op het openbare parkeerterrein voor de deur danslessen mag geven.

Dansen valt om het binnensporten en is voorlopig tot 1 september niet toegestaan. Daarom blijkt de dansschool leeg staan in het oude ontmoetingscentrum aan de Nieuwerkerkse Bospolderstraat. FDC wil graag lessen gaan geven op het parkeerterrein voor de deur van het centrum, wat openbare ruimte is.

De gemeente Zuidplas geeft hiervoor geen toestemming maar dat is volgens de indiener van de petitie krom, in Rotterdam krijgt men wel toestemming om buiten danslessen te volgen. De indiener, Nathalie, stelt :”Als kleine ondernemer met 80 lessen in de week, professionele docenten, een organisatie die al 18 jaar werkzaam is in gemeente Zuidplas zonder subsidie zouden zij medewerking moeten krijgen“.

De petitie is te vinden op deze website.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg