8.5 C
New York
maandag 25 mei 2020

Sportinstuif voor kinderen tussen 8 en 12 jaar

Ben jij tussen de 8-12 jaar en heb je genoeg energie? Kom dan een uurtje bewegen? Elke woensdagmiddag in mei zal Sportstichting Zuidplas en Welzijn Zuidplas in de dorpen Zevenhuizen, Nieuwerkerk en Moordrecht een sport en spel instuif houden.

Het plan is getoetst bij Team Bevolking Zuidplas en de organisatie zal er alles aan doen om de protocollen die zijn opgelegd vanuit het NOC/NSF op te volgen. Er is een maximale deelname van 28 personen per instuif. Dus wees er snel bij.  Inschrijven kan via http://www.sportstichtingzuidplas.nl/activiteiten

De instuif is geplant op de woensdagen: 13, 20 en 27 mei van 14:00 tot 15:00 uur en deelname kost 2 euro per kind per keer. De locaties zijn : Nieuwerkerk aan den IJssel bij het sportveld van het Polderbad, Moordrecht bij het Johan Cruijffcourt in het Moerhoutpark en in Zevenhuizen bij de speeltuin en veldje aan de Leliestraat.

Kopfoto ; archieffoto van schoolsportdag


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
321VolgersVolg
479VolgersVolg