8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Dak Hospice Elim in Moerkapelle geplaatst (video)

Vrijdagmorgen 8 mei is weer een mijlpaal voor het hospice Elim in Moerkapelle bereikt. Het laatste dakdeel en tevens het hoogste punt van het hospice werd op traditionele wijze met de vlag erop geplaatst. Dit feestelijke moment voor de bouw werd bij de koffie gevierd met gebak, aangeboden door het bestuur van Stichting Hospice Moerkapelle.

Voorzitter Rinus Bosman bedankte de mannen voor de getoonde inzet tijdens deze coronacrisis. Ook sprak hij het vertrouwen uit voor de komende tijd waarin de bouw in ieder geval, mocht er regen komen, droog voortgezet kan worden.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het metselwerk. Ook het stellen van de kozijnen en het timmeren van de goten is in volle gang. Naar verwachting wordt de bouw eind 2020 afgerond.


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg