8.5 C
New York
dinsdag 23 april 2024

Fietser geschept op de Laan van Avant-Garde

Op zondagmiddag 17 mei even voor drie uur is er een fietser geschept op de Laan van Avant-Garde in Nieuwerkerk aan den IJssel bij de uitrit van bouwmarkt Hornbach. De fietser is zonder spoed met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De fietser reed op het fietspad van de laan van Avant-Garde en het heeft de schijn dat een personenauto bij het verlaten van het parkeerterrein de fietser niet heeft gezien. Er zijn direct twee ambulances en een traumahelikopter naar het ongeval gestuurd en de wegen rond de Hornbach liepen snel vol.

Toen de traumahelikopter arriveerde was er nog geen politie en door laag te hangen werd op de laan zelf ruimte gemaakt waardoor de helikopter kon landen. De tweede ambulance en de politie arriveerde pas later.

De verkeersregelaars die actief waren op het parkeerterrein hebben de afslag op de rotonde richting Hornbach afgesloten en lieten het verkeer vanuit Nesselande direct keren terug de wijk in. De fiets van het slachtoffer is meegenomen door een medewerker en gestald bij achter in de Hornbach

Advertentie