8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Opinie: Koop lokaal, dat helpt ons allemaal!

Graag willen wij, als Oranjevereniging, iets met jullie delen. Ieder jaar verzorgt de Oranjevereniging een prachtige Koningsdag en een mooie 4 mei herdenking. Op Koningsdag zijn er leuke artiesten en worden er prachtige prijzen beschikbaar gesteld. 

Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Dat de Oranjevereniging dit kan doen, is niet alleen te danken aan de leden, maar ook en júist aan alle winkeliers uit ons dorp, die ons, iedere keer weer, zo royaal sponsoren door te adverteren in ons jaarlijkse boekje en daarnaast ook  leuke prijzen beschikbaar stellen. 


Wij, als Oranjevereniging, zijn daar blij mee, want hoe fijn is het om, jaar in jaar uit, op onze dorpswinkeliers en andere lokale ondernemers te kunnen rekenen. 

Daarom willen wij, als Oranjevereniging, iets vragen:Probeer zo veel mogelijk de boodschappen in ons eigen dorp te doen. Juist nu is het zo belangrijk, om er met elkaar voor te zorgen, dat onze winkeliers niet omvallen, maar ook ná de coronacrisis er nog steeds kunnen zijn voor ons. 
Dus wees loyaal en koop lokaal! Zodat we ook volgende keer weer een pracht van een feest en waardige gedenking kunnen neerzetten voor ons mooie dorp! 

Oranjevereniging Moordrecht

Dit is een opinie artikel geschreven door de ondertekenaar. Het is dan ook zijn of haar mening en niet geschreven en ook niet onderschreven door de redactie. Wie ook een opinie artikel wil insturen nodigen we van harte uit op info@gouweijsselnieuws.nl

Foto : Eelco Slingerland – Koningsdag 2020

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg